Aku janda anak 4. Aku suka bercinta dengan suami orang. Dah Ramai suami orang di ofis ni aku try. Sehinggalah aku try anak Dato’ yang sudah berkahwin sehingga kami…

Assalamulaikum Admin Me Nak Ceritakan Masalah Me…Aku Janda Anak 4..Berumur 31 Tahun..Berpisah Dengan Suami Bulan 5 Tahun Lepas..Me Yang Mintak

Aku ada seorang kawan yang baru sahaja bercerai. Sejak dari itu dia selalu datang ke rumah aku.. Suami aku tidak kisah sehingga pada satu hari aku nampak dia dan suami aku sedang…….

Assalamualaikum admin sy pn nak meluah dan kongsi cerita. Sy berumur 32tahun, sy ada kawan yg rapat sgt mcm keluarga

Suami aku seorang ustaz. Dia mahu menikah lagi seorang, aku izinkan. Pelik, pada malam pertama maduku minta tidur bersamaku, bukan suami aku.. Rupa rupanya suami aku telah….

AKU, MADUKU DAN SUAMI KAMI …………………………………………………………… Assalamualaikum admin.. terima kasih sudi baca kisah aku nie, nama aku Hana.. ustazah Hana

Perkahwinan malang adik aku bila dia tersalah pilih suami. Ingatkan lelaki sado semua baik tapi dia hancur. Layan adik aku seperti pelacur sehingga adik aku mengalami tekanan mental!

Salam admin..semoga apa yg saya share ni jd pengajaran buat isteri di luar sana.. Adik prempuan saya baru berkahwin setahun